Inschrijven

Zoekt u een sociale huurwoning in de regio Holland Rijnland? Schrijft u zich dan in als woningzoekende. U kunt daarna direct reageren op het aanbod.

Inschrijven als woningzoekende

 

Inschrijven bij Huren in Holland Rijnland

Wilt u reageren op een huurwoning via Huren in Holland Rijnland? Dan kunt u zich inschrijven.

Start inschrijving >

Na uw inschrijving krijgt u per e-mail een inschrijfbewijs. Controleer regelmatig of uw gegevens nog up to date zijn. Zijn uw gegevens niet juist? Dan komt u misschien niet in aanmerking voor de woning.

 

Als u al ingeschreven stond bij WoningNet dan hoeft u geen nieuwe inschrijving aan te maken. U moet een nieuw wachtwoord instellen en inloggen om uw inschrijving te activeren. Voor het inloggen heeft u uw inschrijfnummer nodig, dit is in 2019 aan u verzonden.

Wat heeft u nodig?

Ongeveer 10 minuten de tijd
Om uw gegevens in te voeren en woonwensen in te vullen.

Gegevens over uw persoonlijk belastbaar jaarinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (niet zijnde meeverhuizende kinderen). Het persoonlijk belastbaar jaarinkomen vindt u op de inkomensverklaring die u opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800 0543 of uw DigiD). De inkomensgegevens zijn bij inschrijven niet verplicht, wilt u echter gaan reageren op woningen dan dient u wel uw inkomensgegevens in te vullen. 

Rekeninggegevens of bankpas
Het inschrijven kost € 7,50. Daarna kunt u elk jaar de inschrijving voor € 7,50 verlengen. U kunt betalen via iDEAL, creditcard of met een doorlopende machtiging.

U hoeft zich niet in te schrijven voor een:

  • Vrije sectorwoning
  • Garage
  • Parkeerplaats
  • Berging
  • Koopwoning
  • Bedrijfsruimte

Dit aanbod wordt wel via deze website geadverteerd.