Nieuws

Laatste nieuws

Huurportaal.nl: ga er niet mee in zee!

30-11-2022

De woningnood is hoog. Daar maken bedrijven gebruik van. Ook Huurportaal.nl. Tegen betaling brengen zij u in contact met verhuurders.

Een aantal huurwoningen van de corporaties in de regio Holland Rijnland staan helaas ook op Huurportaal.nl, een Deense website. Wij hebben hier geen toestemming voor gegeven. Wij werken niet samen met ze. De woningen in onze regio verhuren wij alleen via HureninhollandRijnland.nl en nergens anders.

Gebruik maken van Huurportaal.nl levert niets op. 

Het kost u onnodig geld en geeft u geen recht of meer kans op een woning. Via lidmaatschap van HureninhollandRijnland.nl kunt u wél op sociale huurwoningen reageren. Dat is ook de enige optie. Het is vervelend dat bedrijven u proberen over te halen door op uw gevoel in te spelen. Trap er niet in.

Laatste nieuws

Vraag aan Huren in Holland Rijnland

Heeft u een vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En vindt u het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen vijf werkdagen.

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: registratienummer) hebben gewijzigd. Wellicht u ook.
Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten kunt u uw gebruikersnaam opvragen. Om uw wachtwoord te wijzigen klikt u op Wachtwoord vergeten.

Contactformulier

Vraag aan een woningcorporatie

Heeft u een vraag over Huren in Holland Rijnland? Neem dan contact op met de corporatie in uw gemeente/woonplaats. 
De gegevens van alle woningcorporaties die zijn aangesloten bij Huren in Holland Rijnland vindt u in een overzicht.

Contactgegevens woningcorporaties

Contactgegevens overige verhuurders

Uitgeschreven?

Bent u korter dan een jaar geleden uitgeschreven?

Dan kunt u uw inschrijving weer herstellen. Dat kan via de website of u kunt contact opnemen met een van de deelnemende corporaties

Heeft de uitschrijving plaatsgevonden na 1 juli 2017?

Dan kunt u een klacht/bezwaar maken tegen uw uitschrijving. Vul dan onderstaand klachten/bezwarenformulier in.

Klachten/Bezwaarformulier