Nieuws

Laatste nieuws

Maatregelen coronavirus

02-04-2020

Wat betekent dit voor U? Vanwege het coronavirus moeten ook de corporaties maatregelen nemen. Dit heeft ook gevolgen voor het verhuurproces van de corporaties.

Dit kan betekenen dat er tijdelijk minder aanbod van woningen op Huren in Holland Rijnland te vinden is. Daarnaast kan het zijn dat er andere afspraken worden gemaakt over bezichtigingen en sleuteluitreikingen. Houdt de website van de betreffende corporatie in de gaten voor het laatste nieuws.

De digitale werkzaamheden van Huren in Holland Rijnland blijven wel ongewijzigd doorgaan. Heeft u een vraag, neem dan contact op via het contactformulier.  

 

Laatste nieuws

Vraag aan Huren in Holland Rijnland

Heeft u een vraag over de werking van deze website of over de spelregels? En vindt u het antwoord niet bij 'Vraag en antwoord'? Vul dan het contactformulier in. We reageren binnen vijf werkdagen.

Het komt voor dat woningzoekenden tijdens het activeren hun gebruikersnaam (lees: registratienummer) hebben gewijzigd. Wellicht u ook.
Door te klikken op Gebruikersnaam vergeten kunt u uw gebruikersnaam opvragen. Om uw wachtwoord te wijzigen klikt u op Wachtwoord vergeten.

Contactformulier

Vraag aan een woningcorporatie

Heeft u een vraag over Huren in Holland Rijnland? Neem dan contact op met de corporatie in uw gemeente/woonplaats. 
De gegevens van alle woningcorporaties die zijn aangesloten bij Huren in Holland Rijnland vindt u in een overzicht.

Contactgegevens woningcorporaties

Contactgegevens overige verhuurders

Klacht over uw inschrijving

Heeft u een klacht, omdat u bijvoorbeeld onterecht bent uitgeschreven?

Vul dan onderstaand klachtenformulier in.

Klachtenformulier